Özel eğitim uygulama okulu gün sayıyor

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Atatürk Mahallesi'nde inşa edilen Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda (I.ve II. Kademe) incelemelerde bulundu. Okulun Kapaklı'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Danışmaz, kısa süre içerisinde açılışını yapmayı planladıklarını belirtti.

30.09.2021 206

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, okulda 12 derslik bulunduğunu ve ilk etapta 50 öğrenciyi hedeflediklerini belirterek, Kapaklı'da bulunmayan Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılmasıyla önemli bir eksikliğin giderileceğini söyledi. Son bir buçuk yıl içerisinde eğitimde önemli bir değişim yaşadıklarını ve bir ivme yakalayarak, akademik başarının yanı sıra sosyal, sportif ve kültürel alanda da önemli projelere imza attıklarını belirten Danışmaz, Kapaklı Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun Kapaklı'ya hayırlı olmasını temenni etti.

30-09-2021

Kaynak: https://www.kapaklibakis.com.tr/egitim/ozelegitimuygulamaokulugunsayiyorh7456.html